^ Back to Top

Wandelen voor lesbische en bi-seksuele vrouwen

Iedere 3e zondag van de maand wordt er een wandeling georganiseerd. Deze wandeling kun je vinden onder "Maandwandeling".

Daarnaast is er eenmaal per jaar, in het najaar, een wandelweekend. Zodra er bekend waar deze wordt gehouden, wordt dit onder "Wandelweekend" geplaatst.

In de roze weken van 2013 is er begonnen met het organiseren van een stadswandeling in Hoorn. Dit was een groot succes, waarna er besloten is dit een vervolg te geven. Dit zal in het voorjaar van 2014 plaatsvinden. Zodra de datum bekend is, staat dit vermeld onder "Stadswandeling".

Wat te doen als je een, maandelijkse, wandeling wilt organiseren?

Mocht je een idee hebben voor een mooie wandeling, stuur dan een berichtje naar  LaFemme via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je iemand zoekt om samen de wandeling mee te regelen, kun je dat doorgeven. Dan proberen wij je met iemand in contact te brengen.

Meestal wordt een wandeling een keertje voorgelopen, zodat bekeken kan worden:

- hoe lang de wandeling is (we wandelen zo’n 12 tot 20 km)

- hoe het startpunt bereikbaar is, met openbaar vervoer of juist niet

- hoe laat we verzamelen en starten (meestal rond 11.00 uur)

- of en op welke plaatsen horecagelegenheden zijn, bv. bij start, halverwege, finish

- of er honden mee mogen

Deze informatie wordt op de website gezet, samen met een kort verhaaltje over de route. Het is ook fijn als er een naam en telefoonnummer van de organisatrice mag worden vermeld, maar dat is natuurlijk niet verplicht.

MAANDWANDELING

WANDELWEEKEND

STADSWANDELING